HUOMEN /
HELENA HALLENBERG
PALVELUT


Perinteisen kiinalaisen terveydenhoidon tavoitteena on terveyden ylläpito. Menetelmien juuret ulottuvat kauas aina 2000 vuoden taakse. Kiinassa niitä käytetään lääketieteen rinnalla. Kuvassa annan akupunktiota Tianjinin yliopistosairaalan reumaosastolla.

Terveytesi tukena käytän pääasiassa akupunktuuria. Siinä kehoa käsitellään ohuilla neuloilla, jotka auttavat kehon omaa tasapainoa. Tarvittaessa käytän muitakin kiinalaisen perinteen hoitokeinoja.

• käytän mahdollisimman ohuita kertakäyttöneuloja sekä steriilejä menetelmiä ja välineitä
• käytän vain turvallisia akupisteitä
• annan hoitoja vain aikuisille (yli 18-vuotialle) enkä puutu lääkärin määräämiin hoitoihin
• kysyn etukäteen neulapelosta, raskaudesta ja muusta hoitoon vaikuttavasta
• hoidot eivät yleensä ole kivuliaita, mutta useimmat tuntevat akupunktuurissa pientä paineen tunnetta, kihelmöintiä tms.

Hoitoni eivät ole KELA-korvattavia. Alaikäraja vastaanotolleni on 18 vuotta.

Hoidon yhteydessä saat aina tukea ja ohjausta
itsehoitoon. Paranemisprosessissa olet myös itse aktiivinen, sillä kukaan ei voi elää elämää puolestasi. Haemme juuri sinulle sopivia menetelmiä: qigong-terveysliikuntaa, hengityksen ja rentouden harjoittelua, itsehierontaa, hoitavia ääniharjoituksia tai elämäntapoihisi liittyvää ohjausta.

Hakiessasi selkeyttä elämäsi muutos- tai sairausprosessissa tarjoan osana hoitoa tai siitä erillisenä
keskusteluapua. Olen rinnalla kulkijana, kun kaipaat kuuntelevaa korvaa. HUOM. Tarjoamani keskusteluapu ei ole psykoterapiaa.

Keskusteluapu voi halutessasi olla myös
hengellistä ohjausta, joka on elämänkysymysten pohtimista uskon ja henkisyyden valossa. Oma maailmankuvani edustaa avaraa ekumeenista kristillisyyttä, mutta keskustelu tapahtuu aina sinun ehdoillasi. Mielenterveyden tai työelämän ongelmissa on syytä hakeutua muiden menetelmien pariin. Lue Hiljaisen tilan sivuilta lisää siitä, mitä hengellinen ohjaus on. Ohjaan myös hiljaisuuden retriittejä yhteistyössä seurakuntien kanssa. Lue lisää retriiteistä Hiljaisuuden ystävien sivuilta.

Keskusteluapua ja hengellistä ohjausta on mahdollista saada myös etänä.

Luethan
OHJEET ennen vastaanotolle tuloa
© Helena Hallenberg 2022
Huomen / Helena Hallenberg ● 0405917895 ●
huomen@kolumbus.fi ● www.huomen.net